Joululahjavalintani 2015

Esittelen lyhyesti tilaamani joululahjat tältä vuodelta. Tein tilaukset kahdessa erässä ja ensimmäisessä paketissa oli seuraavat tuotteet:


Hintaa tälle paketille tuli 38,44 euroa postikuluineen (International Airmail) sen hetkisillä hinnoilla. Hyödynsin marraskuun alennuksen, joka oli -10 % tilauksen loppusummasta. Oikeasti ei kannata tilata yli 35,5 euron (verokanta 14%) jos haluaa välttyä arvonlisäveron maksamiselta. Minulla oli sitten tuuria tällä kertaa,

Noin viikon päästä tämän tilauksen jättämisestä tein toisen tilauksen. Liian peräkanaa ei muuten kannata tilata, sillä mikäli paketit saapuvat samaan aikaan, voi tulli yhdistää paketteja ja näin voi joutua maksamaan alvit. Tässä toinen tilaukseni:


Näiden hinta postikuluineen oli 35,21 euroa. Lähes kaikki tuotteet yhtä lukuunottamatta olivat 24 % verokannan mukaan, eli olisi pitänyt pysyä alle 22 eurossa, mutta tilasin kuitenkin 23,68 euron edestä kosmetiikkaa, plus vielä d-vitamiinit päälle. Mutta paketti saapui ja kaikki hyvin :)

Välttyäksesi harmeilta, kehoitan pysymään verovapaiden rajojen sisällä, jos et halua maksaa ylimääräistä tilauksistasi! Tulli voi tehdä pistokokeita silloin tällöin. Myös postikulut sisältyvät loppusummaan.

Sitten mitä annoin ja kenelle;

1. Paketti, miehelle

Työkalupakin sisään olin laittanut seuraavat tuotteet:



Lahja oli osuva, sillä henkilö kärsi atooppisesta ekseemasta ja hän oli tähän mennessä käyttänyt suihkusaippuoita, jotka olivat synteettisistä ainesosista peräisin. Afrikan mustasaippua on varmasti hyvä kokemus ensimmäiseksi luonnonkosmetiikkasaippuaksi.


Bulldog Skincare For Men, Shave Gel, Original, 5.9 fl oz (175 ml)

Partavaahdosta kommentti oli, että ei ollut aikasemmin ajatellut sen tarkemmin markettien ponnekaasupakkauspullojen myrkkyjä. Usein toistuva parranajo rasittaa ihoa pelkästään jo tarpeeksi, joten ei siihen todellakaan tarvita turhia kemikaaleja lisäksi. Puhumattakaan siitä, että haavojakin joskus tulee. 


Magnesiumöljy on hyvä valinta silloin, jos kärsii esim. lihaskrampeista. Se on hyvin yleinen oire ja tavallisesti yksi ilmentymä magnesiumin puutokselle. Useat ihmiset kärsivät magnesiumin puutteesta. Magnesium öljy imeytyy iholta paremmin, kuin kapselina suolistossa. Erityisesti silloin, jos kärsii vaikka ärtyvän suolen oireyhtymästä, on parempi käyttää magnesiumia ulkoisesti, kuten mahdollisesti muitakin ravintolisiä saadakseen niistä parhaimman hyödyn.

2. Paketti naiselle


Tiesin hänen käyttävän ubikinonia säännöllisesti ja sitähän saa iherbistä edulliseen hintaan. Toivottavasti iherb sai jälleen kauttani uuden tyytyväisen käyttäjän. Ubikinonin tuotanto alkaa laskea jo parikymppisenä ja on viisikymppisillä lähes olematonta. Se voi merkittävästi auttaa solutasolla moneen eri toimintoon, kuten vaikkapa tässä tapauksessa tämä lähes 50- vuotias nainen huomasi ubikinonin vähentävän sydämen rytmihäiriöitä tai jopa poistavan ne kokonaan!


Hyvää kasvovettä tarvitaan aina! Alkoholia sekä muita turhia aineita sisältävät kasvovedet saavat vain ihon ärtymään ja silmät kirvelemään.

3. Paketti, lajitelma sellofaaniin seuraavista tuotteista:


Tämä ei sen enempää selittelyjä kaipaa, D-vitamiinia tarvitaan aina, laadukas käsisaippua on tarpeen, jossa ei ole turhia kemikaaleja. Mitähän osaa päivittäin eniten pesemme? Miksi siis hangata markettien myrkyillä enää käsiään. Luomukahvista saa arkeen vaihtelua perus Kultakatriinojen jälkeen. Joulumieltä saa kohotetuksi, kun tukee samalla uhanalaista luontoa ja ostaa reilun kaupan kaakaosta tehtyä suklaata.

Kaikki ostamani tuotteet olivat tarpeellisia, eivätkä varmasti jää kaappien perukoille lojumaan, vaan tulevat oitis käyttöön. Nyt on hyvä mieli molemmin puolin antajalla ja saajalla. 


Toivottavasti sinäkin löysit mieluisat joululahjat iherbistä ja haluat myös edelleen käyttää koodiani GPN777 myös jatkossakin! Ja kiitos kovasti tähän astisista palkinnoista :)

p.s. Nyt on hyvät tarjoukset menossa mm. Nutrex Hawaiin ja Acuren tuotteista. Itse olen spirulinan tyytyväinen käyttäjä ja tämä Havajin spirulina on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen.

Briefly in english: I really found awesome christmas gifts from iherb and gifts receivers were gratified too. See also best deals at the moment on iherb here.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämän laatua parantamassa, koentsyymi Q10, ubikinoni.

Asiaa vitamiineista sekä ohjeita hyvän monivitamiinivalmisteen valintaan

Amygdaliini syövän ehkäisyyn ja tukihoitoon