Kuivattuja hedelmiä ilman sulfiitteja iherbistä sekä muitakin elintarvikkeita

Tänään sadepäivänä, mitäpä muutakaan kun sukeltamaan Iherbin ihmeelliseen maailmaan. Ilokseni huomasin, että viikon tuotteena oli mm. Made In Nature, jolla on erilasia luomutuotettuja kuivamarjoja sekä hedelmiä. Päivittäisruokaostoksia tehdessä on hyvin vaikeaa löytää näitä tuotteita luomuna.

Made In Nature tuotteet eivät sisällä rikkioksidia tai sulfaatteja. Nämä lisäaineet ovat erityisen haitalllisia keuhkoille ja astmaatikon oireet voivat pahentua näiden tuotteiden nauttimisen jälkeen. Sulfiitteja on löytyy myös pähkinöistä, oluista ja siiderijuomista.

Itse tilasin 4x luumuja, sillä enemmän ostaessa saa paljousalennusta 5%, kuitenkin luumuja tulee syötyä, niin tästä riittää pidemmäksi aikaa. Viikon tuotteena tästä sai vielä siis -20 % alennusta ja loyalty credit tarjosi ilmaiset postikulut.

Luumuista, kuten myös muistakin kuivatuista hedelmistä ja marjoista saa monipuolisesti tärkeitä kivennäis- ja hivenaineita sekä vitamiineja. Myös niistä saatava ravintokuitu on mitä parhaiinta vatsalle. Kannattaakin välillä vaihdella luumuista taateleihin ja mulperinmarjoihin. Rusinat erityisesti on syytä ostaa luomuna, sillä ne sisältävät kuivatuista hedelmistä eniten torjunta-ainejäämiä.

Vinkki uusille äideille! Sen sijaan, että syöttäisit vauvalle pilttiä, niin koetappa liottaa vaikka luumuja tai rusinoita tarvittavan ajan ja soseuta niistä ateria vauvallesi.

475 henkilöä on antanut viisi tähteä tälle tuotteelle, toivottavasti voin itsekin olla tyytyväinen.Useimmat ihmisistä syövät todella paljon prosessoitua ruokaa tänä päivänä ja valitettavasti terveelliseksikin mielletyt kuivahedelmät ovatkin usein täynnä lisäaineita sekä mahdollisesti myös torjunta-ainejäämiä. Onneksi vaihtoehtoja vielä on, iherbistä löytää kunnollista syötävää. Suosittelen myös tutustumaan iherbin pähkinävalikoimaan. Kannattaa valita mahdollisimman tuoreita, paahtamattomia, suolattomia sekä luomutuotettuja. Lisäksi pähkinät tulee olla kokonaisia, sillä niiden rasvat herkästi eltaantuvat sitä nopeammin.

Briefly in english; Best and tasty dried fruits from Made In Nature, once again from iherb with couponcode GPN777. Tasty,juicy and organic real food. This is also non-gmo verified.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämän laatua parantamassa, koentsyymi Q10, ubikinoni.

Asiaa vitamiineista sekä ohjeita hyvän monivitamiinivalmisteen valintaan

Amygdaliini syövän ehkäisyyn ja tukihoitoon