Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi!

Suomi näkyy iherbissä ainakin näiden tuotteiden osalta: Panda Licorice

Meillä olisi varmasti maailmalle paljon enemmänkin annettavaa elintarvikepuolella. Metsämme on täynnä rikasta ravintoa, kuten pakurikääpää,sieniä,metsämarjoja, kuten puolukkaa,mustikkaa, lakkaa,karpaloa,pihlajanmarjaa,variksenmarjaa,juolukkaa sekä mesimarjaa. Myös muitakin syömiskelpoisia marjoja löytyy, niitä vaan pitäisi tutkia enemmän ja tuoda niiden terveysvaikutukset paremmin esiin.

Tiesitkö muuten, että syömällä mustikoita 100g kuivajauheena, tai reilu 500 g tuoreena saat päivittäisen e-vitamiinin tarpeesi tyydytettyä? E- vitamiinihan on yksi tärkeimmistä antioksidanteista.  Mustikassa on muitakin tärkeitä ravintoaineita paljon. Kaikkia vitamiineja ei purkista tarvitse ottaa, kun vain jaksaa perehtyä. 

Jokainen voi ihan vapaasti poimia metsästä marjoja niin paljon kuin sielu sietää.

Mutta oletko jo kuullut tästä; Berryfect
Aika kätevä tapa käyttää mustikkaa ja muitakin marjoja, jos on jäänyt oma pakastin tänä vuonna niiltä osin tyhjäksi. Tämän yrityksen tuotteet sopisivat hyvin myös iherbin valikoimiin.
Briefly in english: Finland is spending Independence Day today. Do you already know what unique superfoods you can get from Finland's forests? For example you can check this: Berryfect. This could be good to iherb's range too. At the moment Panda is only Finnish company in iherb. Klick in if you love licorices. It's all gmo-free products!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämän laatua parantamassa, koentsyymi Q10, ubikinoni.

Asiaa vitamiineista sekä ohjeita hyvän monivitamiinivalmisteen valintaan

Amygdaliini syövän ehkäisyyn ja tukihoitoon