Uusi postitustapa ja iherb- tilaus halvimmalla tavalla

Onko iherbistä tilaaminen kannattavaa vielä vuonna 2016?

Moni varmaankin pelästyi ja luovutti iherbin suhteen, kun postitustapa muuttui Global Mailiksi. Näyttää siltä, että toimituskulut voivat olla jopa 11 euroa, jos tilaa tavaraa esim. 30 euron edestä. Tänään kuitenkin huomasin tilausta tehdessä, että jos tilauksen kokonaissumma on 36,18 euroa, niin silloin saa toimituskulut hintaan 2,51 euroa! Suomeen tilatessa EU:n ulkopuolelta ongelma on vain se, että alv-vapaa raja on esim. 14 % kannan mukaan 35,7 euroa (alv:a ei peritä, jos se on alle 5 e).


Jos sinulla tekee tiukkaa, tässä esimerkki ostoskori, jolloin saat mahdollisimman paljon  laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan järkevillä postikuluilla. 


Kori sisältää tärkeimpiä lisäravinteita, joista meillä on usein puutetta, kuten d-vitamiinia, magnesiumia sekä laadukkaita omega-3 kapseleita, joista ei takuulla jää ällöttävää kalan jälkimakua. Extrana vielä monikäyttöinen palasaippua koko vartalon ja hiusten pesuun. Sopii myös sheivaukseen! Aika paljon siis tuolla rahalla saa! Korin arvo on siis 5 dollarin alennuksen jälkeen 39,74 e eli alv-vapaan rajan arvo ylittyy. Se on tämän tilauksen riski, jos ja mikäli paketti sattuu jäämään tulliin.. Itselläkin on usein muutamalla eurolla tilaukset ylittyneet, mutta eivätpä ne tullissa ihan niin tarkkaan ole laskeneet :)

Kiitos tähän astiset GPN777 koodia käyttäneet. Teette hyviä valintoja. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämän laatua parantamassa, koentsyymi Q10, ubikinoni.

Asiaa vitamiineista sekä ohjeita hyvän monivitamiinivalmisteen valintaan

Amygdaliini syövän ehkäisyyn ja tukihoitoon