Onko tässä täydellinen makeuttaja?

Moni meistä varmaan tietää tämän monipuolisen superfoodin, kookoksen. Löytyy niin rasvana, maitona, lastuina, rouheena ja ihan vaan sellaisenaan.. Uusi asia, ainakin minulle on tämä kookossokeri, joka siis valmistetaan kookospalmun kukinnoista:


joka alhaisen glykeemisen indeksin vuoksi soveltuu myös diabeetikoille. Tämä ainutlaatuinen makeuttaja on myöskin terveellinen, kyllä. Se sisältää 16 erilaista aminohappoa ja kivennäisaineita, kuten kaliumia, magnesiumia, kalsiumia ja sinkkiä

Terveellisten etujen lisäksi saat erilaista, karamellimaista makuvivahdetta leivontaan ja muiden jälkiruokien tekoon. Käytetään samassa suhteessa kuin tavallistakin sokeria.

p.s. Etsitkö hyvää käsisaippuaa usein toistuvaan pesuun, joka ei kuivata käsiä? Olen aivan myyty tälle tuotteelle: South of France, Lemon Verbena, Hand Wash with Soothing Aloe Vera, 8 oz (236 ml), jossa on todella lyhyt inci, pitkälti luonnollinen käsisaippua. Sisältää myös glyseriiniä, mikä pitää huolen ihon kosteustasapainosta.

                   -GPN777 kiittää :)


Briefly in english: I found that coconut sugar would be perfect sweetener with healty benefits, like broad- spectrum of amino acids and minerals. Worth of trying!
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämän laatua parantamassa, koentsyymi Q10, ubikinoni.

Asiaa vitamiineista sekä ohjeita hyvän monivitamiinivalmisteen valintaan

Amygdaliini syövän ehkäisyyn ja tukihoitoon