Amygdaliini syövän ehkäisyyn ja tukihoitoon

Amygdaliini, laetriili, b-17 vitamiini, myrkky.. Tunnetulla syövän torjujalla on monta nimeä.

Monet yhdistävät amygdaliinin biokemisti Ernst Krebsiin, joka eristi kyseisen vitamiinin 1950- luvulla ja alkoi nimittää sitä laetriiliksi.
Laetriili eli amygdaliini on yksi tunnettu ainesosa syövän tukihoidossa, Kyseinen aineyhdiste kohdentuu syöpäsoluihin ja tappaa niitä. Lisäksi se auttaa puolustusjärjestelmää kehittymään sellaiseksi, että se estäisi syövän kehittymistä.

Laetriilihoito on toimiva ja tehokas, jos sitä käytetään riittävän korkeina pitoisuuksina ja sen käyttö on yhditetty syöpäpotilaalle soveltuvaan ruokavalioon  (pääsosin raakaravintoon). Sen lisäksi tarvitaan muutamia keskeisiä lisäravinteita, joita ovat mm.sinkki, magnesium, mangaani, seleeni, a-vitamiini, c-vitamiini (jopa yli 6 grammaa päivässä), e-vitamiini (yli 2000 IU/pv) sekä b6-,b9 -ja b-12 vitamiineja. Kannattaa siis läydä läpi oma monivitamiinipurkin sisältö ja täydentää sitä tarpeen mukaan. Hyvä monivitamiinihan on paras mahdollisimman luonnollisista raaka-aineista.

Ruokavalioon kannataa sisällyttää erilaisia hedelmien ja marjojen siemeniä, kuten kirsikan, nektariinin ja päärynän. Kotimaisista vaihtoehdoista puolukka on paras. Lisäksi muita ruokia on alfa-alfan siemenet, karvasmantelit, tattari ja pellavansiemenet. Yksi ylitse muiden on kuitenkin aprikoosin siemenet, jo kolmessa siemenessä on jo 60 mg amygdaliinia!

Amygdaliinia on nimitetty on b 17-vitamiiniksi, mutta virallisesti ravitsemustiede ei ainakaan Suomessa tunne sitä vitamiiniksi, kun taas monissa ulkomaisissa lähteissä siitä puhutaan vitamiinina.

Aihe on todella mielenkiintoinen ja koin tärkeäksi tuoda kyseisen asian esille, jos joku syöpää sairastava haluaa etsiä vaihtoehtoista tai pikemmin tukevaa hoitomuotoa, siitäkin huolimatta, että jotkin tahot pitävät amygdaliinin käyttöä syövän hoidossa epävirallisena tietona.

Syöpäpotilaalle turvallisia ja hyvälaatuisia aprikoosin siemeniä löytää esimerkiksi iherbistä:


Apricot Power, Bitter Raw Apricot Seeds, 16 oz (454 g)


Briefly in english: There's some information about apricot seeds which includes high levels of amygdalin. Amygdalin is known as a cancer preventer. For example you can buy high-quality apricot seeds from iherb.  

Kommentit

 1. Kuinka minua piti kurkusta
  millaista syöpä sinulla on?
  pelkää enempää, koska DR LEETU auttaa sinua ja parantaa sinut kerralla ... k oli munasarjasyövän uhri ja ystäväni oli myös kivesten syöpä lähes 3 vuotta ja kun sait yhteyttä DR LEETU: han hän selitti meille, miten monet ihmiset ovat kuolleet tietämättömyydestä ja kuinka hän on säästänyt monia ihmisiä, jotka ovat vakavasti saaneet yrttejä ja lääkettä parantamaan syöpää. DR LEETU pelasti elämäni ja olin hyvin onnellinen, kun lääkärit kertoivat minulle, että tauti on kuivunut ja parantan.
  Kesti vain 2 viikkoa ja 5 päivää muotoa täydentää lääketieteeni, jonka lähetti minulle #DR LEETU ja nyt minun piti mennä tarkistaa itseni taas ja minulle kerrottiin, että minulla ei ole enää munasarjasyövän, minua järkytti ja itki kyyneleitä ilosta.
  Kiitos niin paljon DR LEETU, että pelastin elämäni ja ystäväni BEATRICE, Jumala on todella hieno, jälleen kerran kiitos herra, että pelastin elämäni.
  Ota yhteyttä DR LEETUun sähköpostilla osoitteessa DRLEETU99@GMAIL.COM DRLEETU99@GMAIL.COM ja hän vastaa sähköpostiisi heti ...
  Tiedän, että tämä tieto on hyödyllinen ja en voinut piilottaa iloa, mutta jakaa tämän uutiset kaikkien kanssa ...
  DRLEETU99@GMAIL.COM,
  DR LEETU parantaa kaikenlaisia ​​sairauksia

  HIV
  HEDELMÄTTÖMYYS
  FIBROD
  SYÖPÄ
  PENISS LAAJENTUMISET jne. ........
  kiirehdi nyt pelastamaan ihmishenkiä ottamalla hänet yhteyttä DRLEETU99@GMAIL.COM

  VastaaPoista
 2. I want to let the world know about Dr BABA herbal cure is 100% Guarantee percent sure to cure your HERPES SIMPLEX VIRUS ,He is only person that i can boldly say he can cure any types of Disease.i was having HERPES SIMPLEX VIRUS for more than 2 weeks when i meant Dr BABA online on how he has cured so many people and how greatly he has helped many individuals online,so i contacted him and explained my situation to him and behold i was cure with his herbal medicine and now am living happily, so to anyone issue on herpes challenges i advised that you contact drbabaspellalter@gmail.com he can also cure any disease such as HIV/AIDS HEPATITIS B,DIABETICS,CANCER,HERPES He can also bring back your ex back,He is the great herbalist man called Dr.BABA i must say a big thanks for curing my Herpes Disease, i own you in return. Thanks and be blessed sir.his Whatsapp number+2348139284741

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämän laatua parantamassa, koentsyymi Q10, ubikinoni.

Asiaa vitamiineista sekä ohjeita hyvän monivitamiinivalmisteen valintaan