Pukinkontti 2015

iherb-vinkkejä pukinkonttiin 2015

Tässä ehdotukseni joululahjoille 2015. Fiksua on antaa sellaista, mikä arjessa tulee varmasti käyttöön. Mikäli esimerkiksi luonnonkosmetiikka on uusi asia lähipiirissäsi, niin nyt on hyvä tuoda esille erilaisten kemikaalien haitat ja kertoa konkreettisesti muistakin vaihtoehdoista. Myös ruoan ja kulutustarvikkeiden eettisyydestä kannattaa kertoa. Joululahjalla pitäisi olla syvempi tarkoitusperä.  Lahja voisi olla esimerkiksi  sellainen, jonka myyntituotot tukisivat luontoa tai tuotteen suosiminen lisäisi työpaikkoja köyhille alueille (kuten kahvi, kaakao tai karitevoipuun tuotteet).  Perinteinen kulutusjuhla- joulu ei ole missään nimessä pidemmän päälle kestävää maapallon varojen kannalta. Annetaan siis oikea joulumieli vastuullisesti jokaiselle!


1.  Herkut, kahvit ja muut elintarvikkeet

Endangered Species Chocolate

Vaihda perinteiset sokeripitoiset joulukonvehdit tähän terveellisempään ja eettisempään suklaavaihtoehtoon. Näiden tuotteiden kaakaopitoisuus on 72-88 %. Ja mikä tärkeintä, tuotteen hinnasta 10 % menee uhanalaisten lajien hyväksi.

Tuotteilla on mm. seuraavat sertifikaatit:
  • Rainforest Alliance Certified Cocoa
  • Non GMO Project Verified
  • Certified Gluten Free
  • Certified Vegan (huom. kaikki tuotteet eivät ole vegaanisia, mutta esim tämä tuote on vegaaninen)
Made in Nature, Organic, Raisins Luomurusinoita, gmo-vapaita. Mielenkiintoista, mitähän Suomessa maksaisi rusinat luomuna?
Organic Coffee Co., French Roast, Ground Coffee Reilusti tuotettua, herkullista luomukahvia.

Cafe Altura, Organic Coffee, Fair Trade Classic Roast Virallinen reilun kaupan sertifioitu luomukahvi.

Equal Exchange, Organic & Fairly Traded Hot Cocoa Reilun kaupan kaakaota
Wilderness Poets, Raw Pistachio Butter, 8 oz (227 g)  Herkullista, aitoa pistaasipähkinävoita! Tämä on todellinen terveyspommi hyvine rasvoineen. Nautitaan vaikka kräkkereiden ja muiden keksien päällä. Tuote on luomua ja raaoista pähkinöistä valmistettu.

Now Foods, Certified Organic Real Food, Whole, Raw, Cashews, Unsalted,  Laadukkaat raaka luomu cashew- pähkinät.

Panda Licorice Terveiset Suomesta, iki-ihanat Panda- lakritsit.

Supersuositut Quest Bar- proteiinipatukat iherbistä melko edullisesti.

2. Joululahjavinkit miehelle. 

Shea Moisture - sarjan miesten osiosta löytyy hyviä, luomusertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita edulliseen hintaan. Myös parranajoon. Kannattaa tutustua!

Bulldog Skincare For Men Järkevän hintaisia ihonhoitotuotteita miehille suihkugeelistä voiteisiin. Hyvä miesten luonnonkosmetiikka-brändi.

3. Joululahjavinkit naiselle

Annemarie Börlind on vastaus silloin, kun vaaditaan kosmetiikalta enemmän. Tämä on USA:n ainoa Eco control- sertifioitu brändi, jonka raaka-aineet ovat korkealaatuisinta.

EcoTools valmistaa ympäristöystävällisistä materiaaleista kaikkia meikkaamiseen ja kauneudenhoitoon tarvittavia välineitä. Heiltä saa niin meikkisienet kuin siveltimetkin. Seuraavat tuotteet voisivat olla oivallisia lahjaideoita, hintakin on kohdillaan laadun mukaan.

Tekoripset ilman lateksia, formaldehydia, ftalaatteja sekä parabeeneja, Hintakin miellyttävä.

Kosteuden säilyttävät sukat bambusta. Nämä ovat ehdottomat, kun haluaa antaa jalkapohjille perinpohjiasen kosteutuksen. Olisiko tässä vielä hyvä jalkavoide samaan pakettiin?

Sivellinsetti bambusta

Andalou Naturals tuotteet ovat hinta-laatu-suhteeltaan hyviä. Ne ovat mm. gmo- vapaita sekä useat tuotteet ovat myös vegaanisia, reilu kaupan aineisosia sekä luomutuotannosta peräisin olevasta tuotannosta. Tältä valmistajalta mm. shampoot, hoitoaineet ja monipuolisesti erilaisia ihonhoitotuotteita. Katso aikaisempi postaus suosikistani 1000 Roses- tuotesarjasta

4. Joululahjavinkit lapsille

Shea Moisture- lahjapakkaus sisältää kosteusvoiteita 2 kpl sekä pesuaineen, päästä varpaisiin. Vauvoille, taaperoille, isommille lapsille ja koko perheelle! Edulliseen hintaan laatutuotteita.

Jotain pientä ihanalle vauvalle!

Kynsilakkaa ilman kemikaaleja lapsille!

Vauvan purulelu, PVC ja BPA- vapaa.

5. Vinkit jokaiselle

Luonnollisista ainesosista käsisaippua.

Andalou Naturals- suihkugeelit, erinomainen valinta hinta-laatu-suhteeltaan.

Andalou Naturals- käsivoiteet

Eteerisiä öljyjä

Desert Essencen edulliset suihkugeelit, ainesosista löytyy luomuakin osin. Myös muihin brändin tuotteisiin kannattaa tutustua.

Nyt voit vielä säästää jouluostoksissa alennuskoodilla GPN777 , mikäli olet ensitilaaja. Alennus 5 dollaria tilauksen loppusummasta.

Briefly in english: My christmas gift tips. Give a real, also fair and ethical christmas to all you love.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämän laatua parantamassa, koentsyymi Q10, ubikinoni.

Asiaa vitamiineista sekä ohjeita hyvän monivitamiinivalmisteen valintaan

Amygdaliini syövän ehkäisyyn ja tukihoitoon