Freetoxaajia kiinnostavat tuotteet

Mahdollisimman ravinnetiheä ja luonnollinen ruokahan se ihmisen tiellä pitää. Emme tarvitse turhia lisä- ja täyteaineita. Tai ylipäätään mitään ravinneköyhää. Ravinneköyhä ruoka, kuten  mm.valkoinen vehnäjauho ja sokeri esimerkiksi kuluttavatkin elimistömme kivennäisaine - ja vitamiinivarastoja. Olehan tarkka, että ruokasi ravitsee sinua, eikä näivetä.

Tämän hetken hittituotteita freetxaajien keskuudessa ovat esimerkiksi seuraavat.

MCT- öljy on valmistettu kookoksesta ja se sisältää keskipitkiä rasvahappoja. Nämä ovat parhaiten imeytyviä ja ne antavat energiaa tasaisesti. Suosittu tuote urheilijoiden ja painonpudottajien keskuudessa. Kokeile myös rasvakahviin!
Kookosöljy on monikäyttöinen niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Hampaiden hoitoonkin se sopii antebakteerisuutensa vuoksi. Kannattaa aamuisin ennen hampaiden pesua purskutella 1tl - 1rkl kookosöljyä 15 minuutin ajan, jonka jälkeen öljy syökäistään roskiin. Älä niele öljyä. Sen jälkeen kurlaa ja purskuttele vedellä. Harjaa hampaat. Kun näin viitsii säännöllisesti tehdä, niin plakin muodostuminen on vähäisempää ja jopa vanhakin plakki irtoaa! Lisäksi vihlovat hampaat voivat rauhoittua. Iherbin hyvälaatuiser rasvahapot EPA ja DHA kannattaa katsoa myös:  FISH OIL AND OMEGAS

Kollageenivalmisteet jakavat mielipiteitä, nekin kannattaa katsoa iherbistä: Neocell, Super Collagen + C, Type 1 & 3, 6,000 mg, 250 Tablets tai jos olet vege, niin toinen valmiste luille,jänteille, hiuksille ja kynsille: BioSil by Natural Factors, ch-OSA Advanced Collagen Generator, 1 fl oz (30 ml)

iHERBISTÄ MYÖS LUOMUMAUSTEET KESÄN RUOAN LAITTOON JA AJANKOHTAISET AURINKOSUOJAT (Badger Comapany ja Think Baby erityisesti) JA ÖTÖKKÄKARKOITTEET


Sekä paljon muuta...

Hyviä ravintolisiä saa ilman muuta Puhdistamolta,Foodinilta kuin Ruohonjuurestakin. Suosittelen tarkastamaan, missä on parhain hinta millekin tuotteelle. Vaikka iherb-paketit saapuvat Amerikasta, silti voit saada ilmaisilla toimituskuluilla pakettisi, jos tilaat yli 34 eurolla! 

Lisäksi saat ensitilaajana 5 % alennusta koodillani GPN777. Saan itsekin bonusta, kun toiset sitä käyttävät. Ilman muuta toivon, että koodia käyttävät kaikki ensitilauksienkin jälkeen. Kiitos. :) 

Briefly in english: Everything for freetox- life from iherb :) Thanks for using couponcode GPN777.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämän laatua parantamassa, koentsyymi Q10, ubikinoni.

Asiaa vitamiineista sekä ohjeita hyvän monivitamiinivalmisteen valintaan

Amygdaliini syövän ehkäisyyn ja tukihoitoon