Muoviton maaliskuu

Nyt pitäisi sitten yrittää elää muovitta maaliskuu. Melkoinen haaste, eikö. Käytännössä se tarkoittaa, että kaupassa käynti venähtää melkoisesti, jos ei ole suunnitellut hyvin etukäteen. Mitähän iherbistä hyötyisi muovittomana maaliskuuna? Haaste Facebookissa: Muoviton maaliskuu


1. Numi Tea, Organic

100 % biohajoava pakkaus! Täysin luomutuote, juoma jossa aidot vitamiinit tallella. Tästä tuotteesta -10 % keskiviikkoon 7.3 asti. Katso Brands Of week

2. Koala muki 

Riisin kuorista ja bambukuidusta valmitettu, ihastutava juomamuki vaikka kylppäriin käyttöön hampaiden pesun yhteydessä!

3. Biohajoavat topsipuikot

Mukavampi puhdistaa meikit ja putsailla vaikka vauvan napaa. Ekologisesti.

4.Jojoba&Peppermint shampoo bar

Ikävintä on käyttää kauheita määriä eri purkeista pesuainetta. Nyt löytyy myös hiuksille sopivaa shampoota kiinteänä. Todella riittoisa ja hyvä tuote! 



5.Endangered Species- suklaat

Nam,nam. Suklaata tarvitaan aina, eikö juu! Kannattaa tutustua tähän muutenkin eettisempään vaihtoehtoon. 



Pidetään maailman meristämme ja muusta ympäristöstämme huolta!



               
Muulloinkin kuin maaliskuussa.

P.S. iherb-paketti on muuten pahvia, mutta se on teipattu kiinni, milläs muullakun muovisella teipillä! Harmin paikka, mutta ei kai siitä nyt lähdetä saivartelemaan, sillä sekin vähäinen muovi voidaan kierrättää. Olisiko sitten liima yhtään sen parempi vaihtoehto..

 iherb- ensitilaajat saavat koodilla GPN777 5% alennusta. Jos haluat kiittää blogia a Little Less  Chemicals, voit muutenkin käyttää koodia jatkossakin, vaikka mitään alennusta ei ensitilauksen jälkeen tulekaan. Kiitokset kaikille.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ymp%C3%A4rist%C3%B6/artikkeli-1.226192

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämän laatua parantamassa, koentsyymi Q10, ubikinoni.

Asiaa vitamiineista sekä ohjeita hyvän monivitamiinivalmisteen valintaan

Tyrnillä on monia terveyttä edistäviä vaikutuksia