Numi- luomuteetä iherbistä ja lasten luomumonivitamiini

Joulupukki ilahdutti minua jouluna aromikkailla ja ravinteikkailla luomuteelaaduilla.

Numi- luomuteelaadut valmistetaan sertifioiduista, korkealaatuisista raaka-aineista. Ne sisältävät antioksidantteja ja flavonoideja, sekä b-vitamiineja ja c-vitamiineja. Kofeiinia niissä on 2-3 kertaa vähemmän kuin kahvissa ja osa teelaaduista on myös kofeiinittomia. Numi panostaa eettiseen ja vastuulliseen toimintaan, niimpä se on luonut myös hyvät kontaktit viljelijöihin reilun kaupan toimijana. Pakkaukset ovat myös ympäristöystävällisiä.

Numi- teelaatuja saat iherbistä halvemmalla kuin Suomen luotaistuotekaupoista! Klikkaa allaolevaa kuvaa päästäksesi iherbin valikoimaan.

https://fi.iherb.com/c/numi-teaLapsilla ruokahalut heittelevät päivästä toiseen, joka päivä ei tule välttämättä syötyä terveellisesti ja monipuolisesti. Garden Of Life- luomumonivitamiini  täydentää ruokavaliota oivallisesti. Tuote on valmistettu 24:stä erilaisista kasviksesta ja hedelmistä, eikä se sisällä mitään synteettistä. Monipuolinen koostumus kivennäisaineita ja vitamiineja sopivassa suhteessa, tämän lisäksi tuotteessa on maitohappobakteereja 1 bilj. Annostus: Yli 4-vuotiaat ottavat 2 kpl pureskeltavia tabletteja aikuisen valvonnassa.

Klikkaa alla olevia kuvia ja pääset tutkimaan ja tilaamaan vitamiineja!


https://fi.iherb.com/pr/Garden-of-Life-Vitamin-Code-Kids-Chewable-Whole-Food-Multivitamin-for-Kids-Cherry-Berry-60-Chewable-Bears/24315?rcode=GPN777https://fi.iherb.com/pr/Garden-of-Life-Vitamin-Code-Kids-Chewable-Whole-Food-Multivitamin-for-Kids-Cherry-Berry-60-Chewable-Bears/24315?rcode=GPN777
Muista myös 5 % alennus koodilla GPN777! Lisäksi tällä hetkellä saa ilmaisen toimituksen Local Postilla, kun tilauksen loppusumma on yli 33,52 euroa!


Loisteliasta uutta vuotta 2018!


Numi Organic Tea and Garden of Life multivitamin for kids, 5 % off with code GPN777 from iherb!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämän laatua parantamassa, koentsyymi Q10, ubikinoni.

Asiaa vitamiineista sekä ohjeita hyvän monivitamiinivalmisteen valintaan

Amygdaliini syövän ehkäisyyn ja tukihoitoon