Meille tulee vauva

Vauva tulossa, apua mitä se tarvitsee? Se lienee klassinen kysymys monelle vanhemmalle esikoisen ollessa tuloillaan. Ainakin muutama vaatekerta niin sisä- kuin ulkovaatteita,sänky, peittoja, liinavaatteet,sideharsoa, pyyhkeitä, hyvää ravintoa (alkuun ensisijaisesti rintamaito) ja runsaasti rakkautta ja huolenpitoa.. Perheitä ja tarpeita on kuitenkin erilaisia, joten ei voi olla mitään yleisohjetta tavaroiden suhteen. Mutta pääsääntöisesti, vauvaa ei tarvitse hukuttaa turhaan materiaan, lopulta paljon voikin jäädä käyttämättä. Tässä olen koonnut hyviä iherb- tuotteita vauvalle.

Kiitos alennuskoodin GPN777 käytöstä nyt ja jatkossakin olisi mukava, jos jaksat tilauksia tehdessäsi tuon näppäillä tai käydä ostoksilla tämän blogin linkkien kautta.


Laadukkaat d-vitamiinitipat: Nordic Naturals, Childlife, California Gold Nutrition

Yleinen suositushan on, että vauvalle aloitetaan d-vitamiinitippojen antaminen kahden viikon iästä lähtien aina yksivuotiaaseen asti 10 mikrogramman päiväannoksella. Toki vauva saa rintamaidostakin d-vitamiinia ja se onkin todella tärkeää. Äidinkin pitää, varsinkin näin talviaikaan varmistaa riittävä d-vitamiinin saanti.

Ylläolevat d-vitamiinivalmisteet ovat täysin luonnollisia. Ne ovat alkoholittomia, säilöntäaineettomia ja eivät myöskään sisällä makrogoliglyserolihydroksistearaattia, joka voi aiheuttaa ikäviä vatsavaivoja vastasyntyneelle. Ne ovat myös non-gmo.

Suomen neuvoloissa sitä ei niinkään korosteta, mutta on tosiasia, että ensimmäisen vuoden aikana lapsen aivojen koko enemmänkin kuin tuplaantuu. Tärkeä rakennuspalikka on silloin mm. elintärkeä omega-3 rasvahappo DHA. Aivot koostuvat suurimmaksi osaksi rasvasta. Erinomainen valmiste on silloin laadukas Nordic Naturalsin rasvahappovalmiste. Tuote on American Pregnancy Associationin virallinen suosittelema valmiste.

Saippualla vauvaa ei niinkään tarvitse eikä edes kannatakaan tahkota. Kuivaihoisen kylpyveteen on hyvä lisätä öljyä, joka ei sisällä turhia hajusteita tai muita aineita: Badger Company baby oil. Toisaalta ihan tavallinen ruokaöljy ajaa saman asian, vaikka kookosöljy. Jojobaöljystä moni saa luonnollista apua iho-ongelmiin. Miksei toki voisi käyttää karitevoita ihan sellaisenaankin, Now Foods Shea butter. 

Kylvyn jälkeen, erityisesti talviaikaan iho saattaa joillakin kuivahtaa, joten täsmällinen kosteuttaja ssältää tietenkin karitevoita Shea Moisture. Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja tai muutakaan haitallista. Jojobaöljystä moni saa luonnollista apua iho-ongelmiin. Ja vaippaihottumaan: Earth Mama Bottom Balm.

Joskus saippuaa voi vauvallakin tarvita. Siihen ei myöskään tarvita turhia lisäaineita, joten Shea Moisture- tuoteperhe sopii tähänkin tarkoitukseen Head to Toe

Tai miksi et ostaisi kerralla koko Shea Moisture- settiä, rahaakin säästyy: Shea Moisture, Baby Calm & Comfort Kit. Tämä on ihastuttava lahjavaihtoehto uudelle tulokkaalle!

Onkohan vauvalta kuumeen mittaaminen vaikeaa? Ehkä se voi onnistua helpostikin oikealla mittarilla, nimittäin tuttikuumemittarilla.

Summer Infant valmistaa monia käytännölisiä tuotteita vauvaperheen arkeen, muutakin kuin tuttikuumemittareita. Suosittelen tutustumaan.

Ensimmäisen hampaan puhjetessa voi iloisesti harjoitella hampaiden harjausta tekemällä sen mukavaksi ensihammasharjalla, kuten sormihammasharjalla. Äiti voi sitten auttaa tavallisella hammasharjalla, jonka harjakset ovat tehty 100 % kasvin osista. Tämä veikeämpi hammasharja olisi muuten vaikka kiva ja käytännöllinen lahja vauvalle: Baby Banana, Teething Toothbrush for Infants.

Earth's Best, Toothpaste, Strawberry & Banana on monelle vauvalle mieluisa ensimmäinen hammastahna, ilman fluoria. 

Unohtamatta tietenkään hellävaraisia kosteuspyyhkeitä ilman turhia hajusteita ja muita kemikaaleja, nämä luomupuuvillaiset ja maitohappoa sisältävät kosteuspyyhkeet ovat varmasti tarpeen: Organyc, Sweet Caress, Organic Cotton Baby Wipes


Sitten loppuun hyviä valmisteita odottavalle äidille sekä imettävälle äidille:

Monivitamiinit: Garden of Life, The Synenergy Company, New Chapter

Nestemäinen monivitamiini raskaana oleville: Vitalah, Oxylent, Prenatal Multivitamin Drink, Sparkling Cranberry Raspberry, 30 Packets sisältää hyvin imeytyvässä muodossa kaikkia tarpeellisia vitamiineja ja kivennäisaineita. Erityisen runsaasti folaattia.Tässä valmisteessa on myös koliinia, jolla on tärkeä merkitys aivojen kehitykselle. Tuote on makeutettu stevialla ja ei sisällä maitoa,soijaa,gluteiinia tai kofeiinia.

Omega-3:  Garden Of Life

Maidon eriytymistä lisäävä kofeiinittomat yrttiteet:Yogi Tea, Organic, Woman's Nursing Support, Earth Mama Angel Baby, Organic Milkmaid Tea

Raskausarpien ehkäisyyn: Acure Organics, Moroccan Argan OilToteutukoon hartain toiveesi vuonna 2017 ja hyvää vointia!

Briefly in english: What baby needs? Pick up this safe and practical things above. You may want to make an order too, you're welcome to type a code GPN777 before you press Proceed to Checkout button. Thank you.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämän laatua parantamassa, koentsyymi Q10, ubikinoni.

Asiaa vitamiineista sekä ohjeita hyvän monivitamiinivalmisteen valintaan

Amygdaliini syövän ehkäisyyn ja tukihoitoon