Parasta iherbistä juuri nyt!

Iherb tarjoaa parastaan jälleen. 

Oletko miettinyt esimerkiksi, mitä kemikaaleja hiusvärisi saattaa sisältää ja miten ne voivat reagoida muidenkin kemikaalien kanssa? Jos olet joskus laittanut mustan hennatatuoinnin,  niin sinulla on suurempi riski saada allerginen reaktio hiusväristä. Hiusvärithän sisältävät PPD:tä (parafenyylidiameeni, hui mikä sanahirviökin jo pelkästään!), joka saattaa vuosienkin jälkeen aiheuttaa pahankin ihoreaktion, kuten punoitusta ja kutinaa iholla, pahimmassa tapauksessa myös turvotusta. Tälle ainesosalle kun on kerrankin allergisoitunut, ei todennäköisesti ole viisasta käyttää enää tavanomaisia hiusvärejä. Voit kokeilla tätä luonnollisista (luomu)ainesosista tehtyä hiusväriä:

Nyt -20 % alennusta, vielä kolmen päivän ajan! Lisäksi ensitilajaan alennuskoodilla GPN777 5 DOLLARIA lisää alennusta.Andaloulta kaikki hiuksista kasvoihin, ihanat shampoot, seerumit ja kasvovedet, myös hyviä voiteita. Näitä tuotteita vaikka tuhansin ruusuin, ihana lahja kauniille itsestään huolehtivalle naiselle.

Vähän vaativampaan makuun on tietenkin Anne Marie Börlind

Takuulla hintansa väärtejä, myös toimivia ikääntyvien ihmisten anti-wrinkle tuotteita löytyy sekä miehille että naisille. Kaiken ikäisille.Valmistajalta löytyy myös turvallisia ruoan säilytysastioita eväsrasioiksi kuin myös lounaan kuljettamiseen, ilman turhia myrkyllisiä kemikaaleja sekä hormonin johdannaisia. Myös vauvoille.

Kyllä nyt varmaan kannattaa ensimmäinen iherb-tilaus näillä alennuksilla tehdä ja nyt on hyvät kampanjatuotteetkin. Ja ensitilaaja todella hyödyntää sen 5 dollarin alennuskoodin GPN777. 
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämän laatua parantamassa, koentsyymi Q10, ubikinoni.

Asiaa vitamiineista sekä ohjeita hyvän monivitamiinivalmisteen valintaan

Amygdaliini syövän ehkäisyyn ja tukihoitoon