Täsmällistä hammashoitoa

Tässä ostovinkkejä hampaiden hoitoon liittyen.

Erityisesti sinulle,joka etsit fluoritonta hammastahnaa, ole hyvä. Tuote paranneltu versio, joka ei sisällä enää karrageenia ja on myös gmo-vapaa. Ei parabeeneja, ei sulfaatteja. Iso tuubi, josta riittää pitkään. Koostumukseltaan miellyttävä, sopivasti vaahtoava luonnollinen hammastahna edulliseen hintaan:


Ja kaveriksi tälle ekologinen hammasharja, hellävaraiseen hampaiden harjaukseen:Onko kielesi valkoinen, ts. kärsitkö katteesta kielen päällä? Syynä voi olla suun hiivatulehdus eli sammas, joka voi ilmaantua antibioottikuurin yhteydessä. Myös suoliston ongelmat voivat ilmetä kielessä. Kannattaa huolehtia hyvästä hammashygieniasta, juoda tarpeeksi vettä ja lopettaa mahdollinen tupakointi. Runsas maidon, sokerin, muiden hiilihydraattien tai vaikkapa mausteisen ruoan nauttiminen voi myös aiheuttaa katetta kielen päälle. Lisäksi eri sairaudet kannattaa selvittää, mikäli niitä epäilee kuten diabetes, Parkinsonin tauti ja HIV. Myös harvinainen leukoplakia saattaa värjätä kieltä vaaleaksi, joten kaikki limakalvon muutokset on hyvä näyttää lääkärille. 

Joillakin ihmisillä kuitenkin plakkia tarrautuu kieleen niin paljon, että kieli tulee puhdistaa aina hampaiden pesun yhteydessä. Se on helppoa ja nopeaa, kun on oikeat välineet, katsohan tätä: Dr. Tung's, Tongue Cleaner, 1 Cleaner
Lasten hammashoito

Vauvan hampaiden harjauksen aloittelu kannattaa aloittaa heti ensimmäisen hampaan puhjettua, aluksi vain vedellä kastetulla harjalla. Kannattaa hankkia kaksikin harjaa, vauvalle oman harja tutustumista varten ja aikuinen voi harjata vaikka tällä harjalla. Vähitellen voi myös lisätä hammastahnaa, jotta vauva tottuu sen makuun. Jos fluoria ei halua laittaa vauvan suuhun, niin ei pidä harmistua, sillä iherbistä saa edullisesti fluorittomia tahnoja ilman muitakaan turhia kemikaaleja.

Hammasharjoja lapsille, siitä ensimmäisestä harjoitteluharjasta alkaen isommillekin lapsille:Kids & Baby Toothbrushes


Hyviä tahnavalintoja lapsille, tutut ja turvalliset brändit:
  Ravintolisät hampaille 
Luonnolista xylitolia saat myöskin iherbistä edullisesti, sopii myös sokerin korvaajaksi leivonnassa: Now Foods, Xylitol, 2.5 lbs (1134 g)


ENSITILAAJAN ALENNUSKOODIHAN (5 $) ON GPN777
Briefly in english: Best dental care products from iherb, see this Dental care, 20 % off
 Kommentit

  1. Vilpittömästi olin niin surullinen, kun aviomiehelläni todettiin Parkinsons-tauti 2 vuotta sitten, kun hän oli 49-vuotias. Hänellä oli ojennettu asento, vapina, oikea käsi ei liiku ja myös sykkivä tunne kehossaan. Hänet asetettiin Senemetiin 8 kuukaudeksi, minkä jälkeen Siferol otettiin käyttöön ja korvattiin Senemetillä. Tänä aikana hänelle diagnosoitiin myös dementia. Hän aloitti hallusinaatiot, menetti yhteyden todellisuuteen. Epäillään, että se oli lääkitystä, otin hänet pois Siferolilta (lääkärin tietämyksen mukaan) ja aloitin hänet tohtori Itohanilta tilaamallamme luonnollisella kasviperäisellä koostumuksella. Hänen oireensa heikkenivät täysin Dr Itohan HERBAL Formula- tai Parkinsons-taudin luonnollisen 3 viikon käytön aikana. yrttivalmiste. Hän on nyt melkein 51-vuotias ja pärjää hyvin, tauti on täysin käännetty! aviomieheni parani ja nyt aviomiehelläni ei ole Parkinsonsia, menin sairaalaan, joka sanoi, että Parkinsonille ei ole parannuskeinoa, ja ilmoitin heille aviomieheni paranemisesta ja he olivat yllättyneitä. ota yhteyttä tohtori Itohaniin myös muiden useiden sairauksien varalta ja saat neuvoja avioliittoasioiden hoitamiseen. Hän on hyvä mies
    Sähköposti greatcureman@gmail.com
    Whatsapp +2348152855846

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämän laatua parantamassa, koentsyymi Q10, ubikinoni.

Asiaa vitamiineista sekä ohjeita hyvän monivitamiinivalmisteen valintaan

Amygdaliini syövän ehkäisyyn ja tukihoitoon