Hammastahnaa

Koodilla gpn777 ensitilajaalle alennusta iherbistä 5/10 dollaria. Alennuskoodia käyttämällä koodin omistaja saa tilauksestasi pienen proviision. Eli molemmat hyötyvät koodista. Iherbin alennnuskoodi ei vanhene ikinä ja toimii kaikilla. Lisäksi muista valita Suomen lippu iherb.comin etusivun vasemmasta ylälaidasta. Voit tehdä ostoksia euroina ja säästät hieman, kun ei tule valuutanvaihdoksesta kustannuksia pankilta. Kun vertailet Iherbin hintoja samoihin tuotteisiin, joita Suomessakin myydään, niin useamman tuotteen kohdalla varmasti tulet huomaamaan selkeitä hintareroja. Siinä jo monta säästövinkkiä, kun tarvitset lisäravinteita, superfoodeja, luonnonkosmetiikkaa ja paljon muuta. Onnistuneita ostoksia!

Kategoriasta Bath & Beaty- osiosta nyt -20 % extra-alennusta iherbissä. Tässä katsaus hammastahnoihin.
Yllä olevassa linkissä hyvä hammastahna ilman synteettisiä ja keinotekoisia aineita. Ei sisällä myöskään fluoria tai muita haitallisia aineita.


Tunnetko, että hammastahna jättää suusi kuivaksi? Tämä hammastahna taas toimii päinvastoin, se lisää luonnollista syljen eritystä, sisältää suoloja:Tämä on edullinen, mutta luonnolisin ainesosin:Tässä turvallinen, fluoriton hammastahna lapsille, jo 6 kk:n iästä alkaen. Luomusertifioitu.Harjaa hampaat
Huuhdo suu
Hammaspeikko lannistuu!


Briefly in english: I have linked some good natural toothpastes above. Apply couponcode gpn777 when you're shopping first time in iherb, you will get 5-10 dollars off you first order. Thank you.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämän laatua parantamassa, koentsyymi Q10, ubikinoni.

Asiaa vitamiineista sekä ohjeita hyvän monivitamiinivalmisteen valintaan

Amygdaliini syövän ehkäisyyn ja tukihoitoon