Luonnolisesti päästä varpaisiin

Tämä huipputuote iherb.comista ansaitsee ihan ehdottomasti ensimmäisen postauksen blogiin!

Kun on tullut etsineeksi kunnon luonnonkosmetiikkaa internetistä, niin on törmännyt usein myös "luonnonkosmetiikkaan". Esimerkiksi eräs luonnon kosmetiikaksi luokiteltu shampoo sisälsi kuitenkin  mm. DIAZOLIDINYL UREAA, josta voi vapautua formaldehydia. Kaikki mahdolliset riskit kun haluaisi minimoida ja vaihtoehtoisia tuotteitakin löytyy. Toisten bloggaajien iherb- suosituksia lukiessa törmäsin mm. tällaisiin merkkeihin, kuin Shikai sekä Giovanni. Näiden valmistajien shampoita en kuitenkaan ostaisi, sillä niissä oli kuitenkin yllättävän paljon myös muitakin haitallisia aineita, mukaan lukien yllämainitsema Diazolidinyl Urea.

Mutta mikä olisi hyvä vaihtoehto luonnollisista raaka-aineista?


 Vastaus on Shea Moisture


Vaikka hainkin vain shampoota, niin löysinkin vielä parempaa. Tämä 100 % luonnollisista raaka-aineista tehty shampoo sopii koko perheelle päästä varpaisiin! Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja hyvinvoivilta, mutta shampoo ei kuitenkaan jätä niitä rasvaisiksi. Tämä on tarkoitettu alunperin vauvoille, mutta tämän kyllä pitäisi sopia vauvasta vaariin. Kyllähän aikuistenkin luonnonkosmetiikan pitäisi olla kokonaan peräisin luonnosta, ilman haitallisia kemikaaleja.

Tuotteen hoitava ainesosa on pääosin shea, eli karitevoi. Karitevoita saadaan voipuun siemenistä, joita kasvaa  pääosin Afrikan länsi- ja keskiosissa. Kosmetiikan lisäksi sheapuun osia käytetään myös ruoka-aineina, eläinten rehuna sekä lääkinnässä. Karitevoi on ihoa syvästi kosteuttava ja sen sisältämät tärkeät rasvahapot ja vitamiinit korjaavat ihoa.

Muita tuotteen ainesosia on Kamomilla. Kamomillalla on anti-inflammatorisia, eli tulehduksia ehkäiseviä vaikutuksia, joten se rauhoittaa tehokkaasti punoittavaa, ärsyyntynyttä ihoa. 

Argan- öljy pitää ihon tasaisen pehmeänä. Se sisältää runsaasti E-vitamiinia, mikä on taas yksi tärkein antioksidantti, joka on ihon hyvinvoinnille välttämätön. E- vitamiini suojaa ihoa erilaisilta vaurioilta ja auttaa myös jo syntyneiden vaurioiden parantumisessa. 

Shea Moisture on perheyritys, jonka pani alulleen Sofi Tucker jo vuonna 1912. Hän alkoi ensin myydä karitevoin pähkinöitä ja vähitellen hän siirtyi tekemään erilaisia saippuoita sekä ihonhoitotuotteita. Tuote on tuttu jo monessa sukupolvessa ja toimii myös tänäkin päivänä. Täältä voit lukea lisää valmistajasta ja sen tuotteista. 

Tuotteen sisällysluettelo kokonaisuudessaan:

Deionized water, decyl glucoside (coconut oil), aloe barbadensis leaf juice (aloe vera), sodium lauroyl lactylate (coconut oil), raw butyrospermum parkii (shea butter)*, cocos nucifera (coconut) oil*, argania spinosa (argan) nut oil, tocopherol (vitamin E), guar, vanilla extract, proprietary essential oil blend, lonicera caprifolium (honeysuckle) flower (and) lonicera japonica (japanese honeysuckle) flower extract, calendula extract, lavender oil, rose extract, chamomile extract, boswellia serrata (frankincense) oil, myrrh extract.
*:lla merkityt tuotteet ovat luomusertifioituja.

Tämä tuote on eettisesti kestävä valinta. Ja varmaan huomasit, että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja. 

Hinta vain 7,77 e/kpl! 

Tähän lisätään toki postikulut, jotka tulevat halvimmiksi, kun valitset postitustavaksi International Airmailin. Ja ensitilaajan alennus kannattaa huomioida näppäillen alennuskoodi GPN777. Myös tällä sivulla olevien iherb- linkkien kautta klikkaamalla saat alennuskoodin käyttöösi. Alennus 5/10 dollaria ensitilauksesta. Muistathan tuotteita tilatessasi huomioida verovapaan kantorajan ja sehän on kosmetiikan kohdalla  22 euroa (sisältäen postikulut!). Elintarvikkeiden ja ravintolisien kohdalla raja on noin 35 euroa.

Ja kaveriksi tästä vielä samaan sarjaan kosteusvoide koko vartalolle:

 Shea Moisture, Baby Healing Lotion, Raw Shea Chamomile & Argan Oil

Taaskaan hinta ei estä tilaamasta. Suomen kosmetiikkaliikkeiden hinnat ovat sitä luokkaa, että vaikka iherb- tilauksiin lisätään postikulut, niin vastinetta rahoilleen saa paljon. Ainakin oman kokemuksen pohjalta näiden tuotteiden osalta.

Vinkkejä!

Kärsitkö ekseemasta? 
Vaikka mietoja kortisonivoiteita saakin apteekeista ilman reseptiä, niin kannattaa sitä ennen kuitenkin kokeilla tätä voidetta. Pakkauksessaan voide näyttää paksulta, mutta levittyy erinomaisesti iholle ja imeytyen hyvin. Lopputuloksena erinomainen, hoitava kosteutus.  

Oletko raskaana? Tätä voidetta on käytetty myös raskausarpien ehkäisyyn hyvillä tuloksilla. Tätä voidetta uskaltaakin huoletta käyttää raskausaikana sekä pitkäaikaisestikin, sillä tuote ei sisällä haitallisia lisäaineita, kuten PEG- steariittia, parabeeneja, Sodium Lauryl Sulfatea,Bentseeniä, erilaisia formaldehydin vapauttajia jne.

Hyvä kosteutusvoide vauvalle?
Tätä voi suositella lämpimästi vauvoille ja tuote onkin alunperin vauvoille suunnattu. Perinteisesti apteekin perusvoiteet sisältävän monia haitallisia aineita, jotka voivat entisestään ärsyttää pienen, herkän ihmisen ihoa. Myös vaippaihottuman hoitoon.

Omistatko lemmikkejä? Shea Moisture- shampoo sopii loistavasti usein toistuvaan pesuun, joten siksi suosittelisin tätä ehdottomasti myös lemmikeille. Hevosen kesäihottuman hoitoon tämä tuote olisi erityisen varteenotettava vaihtoehto sen hoitavan ja kosteuttavan vaikutuksen ansioista.

Fiksu tajuaa ostaa nämä tuotteet sarjapakkauksena hintaan 14,69! Tämä pakkaus sisältää myös edellä mainittujen tuotteiden lisäksi myös pienen voidetuubin. Siis pelkästään yksittäin ostettuina Shea- moisture shampoo sekä kosteusvoide yhteensä on jo 15,54 euroa, joten valitsehan toki koko paketti. 

Löydä lisää hyvää sinulle ja perheellesi seuraavista linkeistä:

Ihon hoitotuotteet
Kylpytuotteet ja kauneuden hoito 
Lapset ja vauvat 

Kun tilaat ensimmäistä kertaa iherb.comista, saat tämän linkin kautta valita itsellesi yhden ilmaisen tuotteen.




 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämän laatua parantamassa, koentsyymi Q10, ubikinoni.

Asiaa vitamiineista sekä ohjeita hyvän monivitamiinivalmisteen valintaan

Tyrnillä on monia terveyttä edistäviä vaikutuksia